Siirry sisältöön
79,00 €

Kauppias

Nirvana Wellness & Tea Shop posti@nirvana.fi 010 5088566 Y-tunnus: 2175966-5 Kauppiaan ehdot

Jokaiselle arkeen sopivia menetelmiä oman kehon herättelyyn ja energisoimiseen, sekä hyvään keskittymiseen.
Aamu on usein paras aika joogaharjoitukselle. Keho on levännyt ja heräilemässä päivään sisäisen kellon tuella, eikä mieli ole vielä ehtinyt täyttyä päivän ajatuksista. Aamujoogalla ja teellä voi tarjota itselleen hetken pysähtymisen oman itsen äärelle sekä virkeän olon koko päiväksi.

Jooga- ja teehetkissä pääset rauhoittumaan itsesi äärelle, ja opit hyödyntämään hengitystä ja joogaliikkeitä oman hyvinvointisi ylläpitoon. Harjoitukset on suunniteltu niin, että voit tehdä niitä juuri sinulle sopivalla tavalla, eivätkä ne edellytä aiempaa kokemusta joogasta. Jooga- ja teehetki tarjoaa sinulle aikaa ja työvälineitä itsestä huolen pitämiseen, oman kehon kuunteluun, omien tunteiden kohtaamiseen ja oman totuuden tunnistamiseen.

Virkistävää aamujoogaa ja teetä perjantaisin 4.-25.2.2022  klo 7-8 Nirvanan Loungessa. Hinta sisältää neljän perjantaiaamun ohjauksen, videoharjoituksia tehtäväksi viikolla sinulle sopivissa hetkissä sekä virkistävän teen joko paikan päällä nautittuna tai mukaan otettuna.

Meillä voit maksaa Smartumilla.