Siirry sisältöön
Hot Compress Yrttipallohoito 90min
[]
95,00 €

Kauppias

Nirvana Wellness Kouvola posti@nirvana.fi 040 6604949 Y-tunnus: 2175966-5 Kauppiaan ehdot

Syvärentouttava yrttipallohoito on erittäin rentouttava,  kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävä rentoutushoito. Hoito syventää unen laatua ja tuo sitä kautta virkistyneen olon. Hot Compress- yrttipallohoitohoito on vuosituhansia vanha Lanna -hoitotekniikka, jossa hyödynnetään periytyneitä tietoja ja taitoja. Yrttipallohoidossa yhdistyvät akupisteiden, aromaterapian ja lämpöhoidon sekä perinteisen thai-hieronnan parhaat ominaisuudet.

Alunperin hoitomuotoa käytettiin taisteluissa kovia kokeneiden sotilaiden vaivojen ja tulehdusten lievittämiseen ja myöhemmin raskasta maatyötä tekevien fyysisen rasituksen hoitoon.

Nykyään hoitoa käytetään kaikenlaisten kipujen lievittämiseen ja työperäisen stressin laukaisuun. Yrttipallohoidossa käytetään thaimaalaisia puuvillakankaasta tehtyjä palloja, joiden sisällä on runsaasti yrttejä ja aromaattisia kasveja muunmuassa sitruunaruohoa, kafferilimettiä ja inkivääriä. Yrttipallot höyrytetään, jolloin kasvien vaikutukset pääsevät parhaiten esiin. Käsittelyn teho perustuu yrttien ja palloilla tehtävän hieronnan yhteisvaikutukseen.

Hoito lievittää stressiä, jännittyneisyyttä ja väsymystä sekä stimuloi lihaksia ja lymfakiertoa, vahvistaa verenkiertoa ja vähentää lihas ja nivelkipuja. Hoitoon kuuluva aromaterapia on erittäin tehokas ylempien hengitysteiden avaaja. Hoito on erittäin rauhallinen, rentouttava ja kivuton. Hoidon jälkeen on hyvä juoda paljon nestettä ja levätä.

Hoito ei sovi jos hoidettavalla on akuutti tulehdusta tai kuumetta, laskimotukoksia tai hoidettava on raskaana. Mikäli hoidettavalla on sydänvika, verenpainetauti tai muu krooninen sairaus on hänen syytä konsultoida hoitavaa lääkäriä ennen yrttipallohoitoa.

Klikkaa kalenteria nähdäksesi seuraavat vapaat ajat.