Kauppamiehenkatu 1, katutaso
45100 Kouvola

WELLNESS HOITOHUONE
Nirvana sijaitsee Kouvolan keskustassa Kahviputiikki Papulaarin yhteydessä osoitteessa Kauppamiehenkatu 1. katutasossa.
Hoitohuoneemme on avoinna ympäri vuoden varauksesta ti-pe klo 10-21 välisenä aikana. Avoimet hoitoajat näkyvät verkkosivujen varauskalenterissa vihreänä valittuasi ensin haluamasi hoidokaavan ja klikkaamalla kalenterinäkymää.

LAHJAKORTIT
Verkkokaupasta www.nirvana.fi ostetut lahjakortit ja teet postitetaan saajalle. Monikäyttölahjakortit ovat automaattisesti sähköisiä ja tulevat sähköpostilla. Lahjakorteissamme on koodi, joka käy sivustollamme maksuvälineenä ostoksiin. 

NIRVANA TEE
Nirvana Tee löytyy Papulaarin puodista Kauppamiehenkatu 1. heti nautittavaksi tai mukaan otettavaksi.  Haudutettu lehtitee tarjoillaan kannuissa pöytiin. Puodista voi myös ostaa aitoa lehtiteetä, kukkaishaudukkeita, teevälineitä sekä lahjakortteja. Verkkokaupastamme tilattu tee toimitetaan postitse tai matkahuollolla, voit lisätietokenttään laittaa toivomasi noutopisteen.

HUOM: Pysäköinti hoitojen ajaksi suositeltavaa Halkotorin parkkialueelle 100m meitä vastapäätä 72 tuntia, Pizzeria Bellan edessä viistoparkki 2 tuntia. Myös Pohjola-talon parkki ja kansi ovat kivenheiton päässä. Nirvanan pihalla pysäköintipaikat ovat asukaspaikkoja tai varattuja.

Tule ajoissa - tule rauhassa - kohta olet Nirvanassa.