1. Rekisterinpitäjä: Nirvana Lifestyle Oy, Kauppamiehenkatu 1, 45200 Kouvola Sähköposti: posti@nirvana.fi (y-tunnus 2175966-5)

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö: Tony Tavi, Kauppamiehenkatu 1, 45100 Kouvola tony@nirvana.fi,  040 660 4949

3.Rekisterin nimi Nirvana Wellness - verkkokaupan asiakasrekisteri

Asiakas sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja ostaessaan tuotteita ja palveluja Nirvana Wellness- Internetpalveluissa.

Varausehdot:

Näitä ehtoja sovelletaan tuotteisiin ja palveluihin. Yhteisesti näistä käytetään nimitystä "kohde".

Varaaminen:

- Asiakas vastaa siitä että hän tutustuu varauskohteen/-kohteiden kuvaukseen ja ohjeistuksiin sekä varaukseen liittyviin ehtoihin.

- Asiakkaan tekemä varaus on sitova siinä yhteydessä, kun tilaus-/maksuvahvistus on lähetetty asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

- Asiakas maksaa varauksen valitsemansa maksutavan mukaisesti noudattaen maksutavan mukaisia ehtoja.

- Varausjärjestelmä lähettää tilaus-/maksuvahvistuksen asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

- Nirvana Wellness ei vastaa epäonnistuneesta varauksesta vaan asiakkaan tulee viipymättä olla yhteydessä Nirvana Wellness tilanteen korjaamiseksi.Nirvana Wellness ei anna takuuta siitä, että kohde on tässä tilanteessa yhä vapaa. - Mikäli kohde ei ole vapaa, rahat palautetaan tai tilalle tarjotaan mahdollisuuksien mukaan toista kohdetta.

Peruutukset ja muutokset:

- Peruutuspäivä on se päivä, jolloin Nirvana Wellness on saanut tiedon peruutuksesta.

- Asiakas vastaa siitä, että peruutus on lähetetty riittävän ajoissa.

- Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa kun varauksen alkamiseen on aikaa 10 vrk tai enemmän, peritään varauksesta toimituskulut. Toimituskulujen suuruus on 20 € (sis. alv. 24%).  Kun varauksen alkamiseen on aikaa alle 10 vrk, mutta vähintään 5 vrk, peritään 50% kohteen hinnasta. Kun varauksen alkamiseen on aikaa alle 5 vrk, peritään kohteen koko hinta.

Asiakkaalla on oikeus siirtää varausta kerran veloituksetta mikäli varauksen alkamiseen on vähintään 3vrk. Muussa tapauksessa siirrosta peritään 20€ siirtomaksu.

Alennuskoodilla varatuista kohteista peritään aina koko vuokrahinta riippumatta peruutusajankohdasta.

Omistajan oikeus peruuttaa varaus:

Ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure) voi Nirvana Wellness  irtisanoa kohteen sopimuksen. Irtisanomisesta ilmoitetaan viivytyksettä kohteen varanneelle asiakkaalle.

Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa hinta kokonaisuudessaan takaisin. Force majeure -esteen takia irtisanotusta sopimuksesta asiakkaalle mahdollisesti syntyneitä kuluja ei korvata.

 

Valitukset:

Mahdolliset valitukset on aina tehtävä mahdollisimman nopeasti aiheen ilmaannuttua. Mikäli asiaan ei saada tyydyttävää ratkaisua tai siihen liittyy korvausvaatimus, tulee valitus lähettää kuukauden kuluessa  kirjallisesti.

Nirvana Wellness pyrkii käsittelemään valituksen mahdollisimman nopeasti kuitenkin enintään kuukauden kuluessa.

Jos asiakas ja  Nirvana Wellness eivät pääse yhteisymmärrykseen, asiakas voi saattaa riita-asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.

Toimitusehdot

Sopimuksen syntyminen:

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun tilaus on vahvistettu (tilausvahvistus/maksuvahvistus).

Tilausvahvistus/Maksuvahvistus toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse.

Kaupan peruutus ja palauttaminen:

Tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus.

- Palautusoikeus on voimassa vain, jos tuote on alkuperäistä vastaavassa kunnossa.

- Myös mahdollisen tuotepakkauksen on oltava myyntikelpoinen.

- Ole yhteydessä myyntiin tarkempien palautusohjeiden saamiseksi.

- Palautusoikeus ei koske kaiverrettuja eikä muita yksilöllisiä tuotteita, majoituspalveluja, ravintolapalveluja tai muita tietyksi ajankohdaksi sovittuja vapaa-ajan palveluja.

Tuotetakuu:

Noudatamme valmistajan tai maahantuojan määrittelemiä takuuehtoja.

Toimitus:

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Voit katsoa toimituskulut valittuasi ostoskorin maksuja toimitustavan.

Maksuehdot:

Nirvana Wellness  soveltaa palveluissaan luotettavia ja turvallisia maksuvälitystahoja. Nirvana Wellness  ei tallenna pankkiyhteys- tai luottokorttitietoja missään vaiheessa.

Asiakas sitoutuu noudattamaan valitsemansa maksutavan mukaisia ehtoja. 

Lahjakortit: Lahjakortit ovat käteiseen verrattavissa oleva maksuväline ja niissä on aina merkittynä tuote/arvo, sekä voimassaolo. Voimassaolopäivä on viimeinen päivä tehdä varaus/tilaus. Voimassaolopäivän umpeuduttua lahjakortti lakkaa olemasta ja sitä ei voi enää käyttää eikä jatkaa.  

Maksaminen Nirvana Wellness laskulla (Yrityksille ja yhteisöille)

- Lasku on vain yritysten ja yhteisöjen käyttöön. Lasku on maksettava laskuun merkittyyn eräpäivään mennessä

- Mikäli varattavan kohteen tai tuotteen laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, tilaus poistuu ja kohde palautuu takaisin kauppaan.

- Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Maksukaista (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Maksukaista / Paybyway Oy. Maksukaista välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paybyway Oy, y-tunnus: 2486559-4 Laserkatu 6 53850 Lappeenranta Puhelin: 029 300 5050 Sähköposti: asiakaspalvelu@maksukaista.fi

Mikäli maksutapahtumaa ei ole saatettu onnistuneesti loppuun tilaushetkellä, Nirvana Wellness ei käsittele tilausta.

Yleiset ehdot:

Verkkopalvelussa esitetyt hinnat ovat arvonlisäverollisia.

Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yritysasiakkaille.  Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin.

Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta.

Nirvana Wellness on oikeus käyttää ja luovuttaa rekisteröityjä osoitetietoja suoramainontaan, etämyyntiin ja muuhun suoramarkkinointiin sekä markkina- ja mielipidetutkimuksiin ellei asiakas tätä kiellä. Kiellon voi tehdä ehdoissa mainittuihin yhteystietoihin.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Muokattu: 1.11.2023