Tule rauhassa - Olet hyvissä käsissä

Vaikka tarjoammekin rentoutta työksemme, suhtaudumme asiakaskokemukseen ja hoitotilanteeseen vakavasti. Haluamme, että Nirvanassa käynti on kaikille mahdollisimman miellyttävä, moniaistillinen ja hyvinvointia aidosti edistävä. Siihen ei kuulu kiire, turha jänskättäminen, eikä älypuhelimen piippaus. Nämä asiat on huomioitu hoitolan tiloissa ja hoitokaavoissa. Sähköinen varausjärjestelmä, verkossa tehtävät maksusuoritukset ja lahjakorttien koodit ovat nykyaikainen tapa varata hoito, ostaa se lahjaksi ja välittää meille tarpeelliset tiedot tulostasi. Näin voimme keskittyä täällä siihen olennaiseen asiaan eli sinun kokemukseesi. 

KORONAVIRUS ja NIRVANAN HOIDOT: Huoneen, hoitopöydän ja välineiden desinfiointi ovat olleet normaalia arkea aina ennenkin. Olemme tehostaneet myös yhteiskäyttötilojen, kuten WC:n ja odotustilan puhdistusta. Meillä käy viikkotasolla maksimissaan 20 henkilöä. Luonnollisesti hoitoihin ei pidä saapua sairaana. Kuume ja muu normaali flunssaoireilu on ollut hoidon poissulkeva asia myös ennen epidemiaa. Tule siis rauhassa - tule terveenä. Käytämme hoidon aikana maskia silloin kun hoitokaavassa oleva turvaväli sen vaatii.

Tässä on Nirvanan hoitotapahtuman kulku ja etiketti, jota noudatamme:

1. Saapuminen Nirvanaan.

Tulethan ajoissa paikalle. Noin 10 minuuttia ennen varatun hoitosi alkamisaikaa riittää. Hoitokaavamme ovat oikeasti 60/90 minuuttia pitkiä ja kokonaisvaltaisia. Haluamme, että olet jo hengittemässä syvään ja hoitohuoneessa kun aikasi alkaa. Meillä on oma sisäänkäynti yhdessä Rautaisen Olon kanssa ja pieni aulatila, jossa voit istahtaa ennen hoitoa ja sykkeesi laskee. Turvallisuussyistä pidämme oven iltaisin lukittuna, mutta olemme kyllä tarkkana saapumisestasi ja odotamme sinua. Älä siis juokse tullessasi hoitoon. Mikäli tulet autolla niin jätä se esimerkiksi meitä vastapäätä Kouvolan aseman parkkiin, jossa ei ole aikarajoitusta. Jos hoitosi alkaa ennen klo 18 niin pääset meille myös halutessasi Papulaarin kahvilan kautta, jossa voit nauttia jotain kevyttä. Vaikka vaihtoaikamme asiakkaiden välillä ovat keskimääräistä pidemmät, voi joskus edellinen hoito kestää hieman pidempään tai olemme päässeet jostain syystä aloittamaan hieman myöhemmin. Rentoudu - Tämä ei lyhennä sinun hoitoaikaasi ja tulemme noutamaan sinut aulasta tai Papulaarista kyllä. Odotellessa on hyvä käydä vessassa ja laittaa puhelin äänettömälle tai jopa sulkea se. 

2. Valmistautuminen ja vaatetus

Hoitohuoneessamme on aina kesä, korkea kosteusprosentti ja vähintään +25 astetta lämpöä. Valaistus on hämärä ja hoitojamme kuljettaa siihen sopiva musiikki. Lisäksi meillä on osassa hoitoja käytössä höyrykaappi/suihku, joka auttaa lihaksia rentoutumaan ja avaa hengitysteitä. Varsinkin talvella kontrasti kuivaan sisäilmaan on iso ja kosteus tekee hyvää iholle. Hoitohuoneemme tuntuu lämpimältä ja pehmeältä. Mikäli olet kiinnostunut käyttämään höyrykaappia tai saamaan öljyhoidon iholle vaikka se ei hoidon peruskaavaan kuulukaan niin se on myös mahdollista lisämaksusta.

Hoitoon tuleva jättää kengät aulatiloihin ja voi tuoda muut päällysvaatteensa ja arvotavaransa hoitohuoneeseen. Ohjeistamme siellä ensin muutaman pienen käytännön vinkin hoitoon liittyen ja sen jälkeen asiakas voi itsekseen rauhassa riisuutua ja etsiä mukavan asennon hoitopöydällä. Meillä on paljon tukityynyjä ja peittoja, joten hyvä asento löytyy kyllä kaikille oli sitten viimeisillään raskaana, skolioosi tai muita rajoitteita asentoon liittyen. Hoidon aikana asentoa voi tietysti korjata ja peittoja yms. lisätä. Tärkeintä on löytää itselleen mahdollisimman mukava, lämmin ja turvallinen olo. Matka Nirvanaan voi alkaa.

Kaikki hoitokaavat suoritetaan makuuasennossa erikoisvalmisteisella Wellness pöydällämme. Hoidot alkavat päinmakuulla ja ensin käsitellään jalat, varpaat, selkä ja kädet sormenpäitä myöten. Hoitojen aikana ollaan peiteltynä, vaatteet riisuttuna alushousuja lukuunottamatta. Hoidon aikana peitettä availlaan käsiteltävän kehonosan mukaan, muun vartalon ollessa lämpimässä peiton alla. Hoitokaavojen toisessa osassa asiakas saa kääntyä selälleen peiton takana ja käymme läpi niskan, pään ja kasvot. Intimiteettisuoja on tärkeää ja haluamme, että meillä käyntiä ei tarvitse jännittää alastomuuden takia. Paljastavampaa on käydä uimarannalla kuin meillä. Hoidoissamme on mahdollista löytää oman kehon hermopisteet ja huomata olevansa kokonaisuus. Uskomme, että oman kehonsa ymmärtäminen, huomioiminen ja tunteminen lisää kehopositiivisuutta ja ennaltaehkäisee jumeja ja vähentää stressistä johtuvia oireita. Nirvana on paikka, jossa sinua ei ulkomaailman ärsyketulva voi häiritä ja voit nauttia rauhasta joka solulla.  

Hoidon aikana moni vaipuu omiin ajatuksiinsa, nukahtaa hetkeksi ja kokee kehonsa läpi kulkevia aistimuksia kun hermoratoja tai akupisteitä käsitellään. Joillakin hoidot nostavat vahvoja tunnetiloja pintaan. Hoitohuoneessamme on käynyt pian 4000 asiakasta ja lähes kaikki tunnetilat on varmaan koettu. Itkeminen, nauraminen, syvään hengitys ja omien tunteiden läpikäynti ovat puhdistavia kokemuksia, joita ei tarvitse hävetä tai pidättää. Meillä on hoitohuoneessa oikeastaan yksi kielto ja se on keskustelukielto hoitojen aikana. Hoidoissa jokainen voi keskittyä omaan itseensä ja omiin tuntemuksiin ja ajatuksiin. Niistä voimme kevyesti rupatella hoidon jälkeen teekupposen äärellä tai kukin voi pitää kokemukset, ajatukset täysin ominaan.

3. Kenelle Nirvana sopii?

Lähes kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Kuume, akuutti tulehdus, vakavat sydän- tai syöpäsairaudet sekä mielenterveysongelmat rajoittavat meille tulemista. Käytämme hoidoissa yrttejä, luonnonöljyjä, kookosta, mehiläisvahaa ja eteerisiä öljyjä. Ne ovat hyvin siedettyjä ja voimme myös aina jättää tuoksut myös pois. Meillä käy myös tuoksuyliherkkiä henkilöitä hoidoissa ilman ongelmia. Olemme tuoneet öljyt ja hoidoissa käytettävät tuotteet itse maahan jo 10 vuotta ja yhtään allergista reaktiota ei meillä ole tullut vastaan. Katso: Luonnontuoksut aiheuttavat oireita harvemmin. Alle 16-vuotiaiden vanhemmilta tarvitsemme kirjallisen suostumuksen hoitoon tulosta.

4. Kuinka usein Nirvanassa voi/pitää käydä?

Tätä kysytään usein ja siihen vastauksen jokainen tietää vasta ensimmäisen käyntikerran jälkeen. Jos hoitokokemus auttaa niin fyysisiin oireisiin, rentouttaa ja tekee positiivisen olon niin Nirvanan ovi on aina auki. Jotkut asiakkaistamme käyvät kerran kuukaudessa "nollaamassa" tai käsittelemässä mielessään omia juttujaan vuodesta toiseen. Jotkut tulevat vain kerran lahjakortin kera tai polttarisankarin ominaisuudessa. Joillekin lämpö ja rauhalliset liikkeet helpottavat jumeja tai työperäistä stressiä. Varsinkin pienten lasten vanhempia käy paljon. Moni raportoi unen olevan hoidon jälkeen syvää myös seuraavina öinä. Kaikki hyviä syitä saapua Nirvanaan. Samoissa tiloissa meidän kanssa toimii myös Rautainen Olo - Hierontapalvelut ja kun huomaamme Nirvanan puolella, että kropassa on aika paljon lihasperäisiä jumeja niin Juuso pystyy auttamaan niissä. Eli tiloissamme voi käydä nykyään vaikka vuorovedoin hoitamassa lihashuoltoa ja tulla välillä Nirvanan puolelle pötköttelemään ja rentoutumaan. 

5. Hoidon jälkeen

Kiire kannattaa jättää hoitopäivänä pois. Nirvanassa on aina lupa heräillä hoidoista kaikessa rauhassa ja tarjoilemme aina kupillisen hyvää teetä hoidon jälkeen. On hyvä kuulostella omaa oloa, varsinkin jos on autolla liikenteessä. Hoitojen jälkeen voi olla vähän "töttöröö" ja silloin on hyvä odotella hetki ennen rattiin hyppäämistä. Runsas nesteen nauttiminen on hyvästä. Hoidoissa tehdään lihaksistoon lymfaattisia liikkeitä ja se saa nesteet ja kuona-aineet liikkeelle. Jos sinulla on mahdollista ottaa muutenkin iisisti hoidon jälkeen, vaikka nukkua päikkärit, niin suosittelemme. Emme suosittele kovia urheilusuorituksia heti hoidon perään. Meillä tosin käy myös urheilijoita palautumassa kovasta harjoittelusta tai pysähtymässä ennen tiukkaa koitosta. Moni laji kun on nykyään myös kiinni omasta henkisestä kunnosta ja viime hetken fyysinen rääkki ei edistä onnistunutta suoritusta. 

6. Kuka hoidot tekee?

Nirvanan hoidot tekee aasialaisiin hoitoihin kouluttautunut Tony Tavi, joka vastaa Nirvanan hoitolatoiminnasta ja teevalikoimasta. Hänellä on yli 15 vuoden oma kokemus erilaisista manuaaliterapiahoidoista ympäri maailmaa. Koulutuksen hän on hankkinut Pohjois-Thaimaassa ja Suomessa sekä tehnyt hoitoja ja kouluttanut muita Wellness -hoitajia ja hierojia vuodesta 2010. Hän käyttää hoitokaavoissa elementtejä akupainannasta, shiatsusta, nuad thai -hoidoista, auyrvedasta, triggerpistehieronnasta, intialaisesta päähieronnasta, sekä aroma- ja vyöhyketerapiasta. Näiden hienojen vanhojen tekniikoiden ja taitojen yhdistämisestä syntyy NIRVANA. 

Jos joku jäi vielä askarruttamaan niin kysy ihmeessä lisää: posti@nirvana.fi,  040-6604949 ja myös Facebook on käytössä. Huomioi että vastaamme puhelimeen hoitojen vuoksi aika harvoin heti. Vapaat ajat näet suoraan varaussivustomme www.nirvana.fi kalenterista kunkin hoidon kohdalta.

Tervetuloa Nirvanaan - Tony