Siirry sisältöön
Mama Nirvana
100,00 €

Kauppias

Nirvana Wellness Kouvolaposti@nirvana.fi040 6604949Y-tunnus:2175966-5Kauppiaan ehdot
Uutuus!

Raskauden aikana ja etenkin loppua kohden keho on muutoksessa, jännitystiloja, univaikeuksia ja lihasjumeja tulee useimmille. Sekä äiti että lapsi hyötyvät siitä että stressihormonien määrä laskee ja odottavasta äidin olo tuntuu hyvälle ja mieli on positiivinen.

Nirvanaan voi tulla huoletta aivan laskettuun aikaan saakka. Hoitokaava ja käsiteltävät alueet katsotaan äidin voinnin ja toiveiden mukaan. Yleensä hoidot tehdään kylkiasennossa ja osittain selällään.  Nirvanan hoitopöytä on säädettävissä myös istuma -asentoon. Alkuraskauden aikaan myös vatsallaan käsittely on mahdollista tyynyillä tuettuna. Nirvanassa on laaja valikoima erilaisia tyynyjä ja peitteitä joiden alla on mukavaa ja lämmintä.

Mama Nirvana -hoito alkaa lämpimällä ja rentouttavalla höyrysuihkulla. Höyry auttaa avaamaan hengitysteitä ja rentouttaa lihaksia. Hoidon aikana käsitellään kevyesti kasvoja, päätä ja muita lihasjännityksen alueita.

Tässä hoitokaavassa ei käytetä eteerisiä öljyjä, eikä käsitellä jalan akupisteitä. Otteistus on hyvin rauhallinen ja kevyt. Keskitytään lihaskireyksiin ja siihen että äidillä on mahdollisimman mukavaa - osa nukkuu hoidon aikana. Lämmin kookosöljy on parasta iholle ja sitä voi käyttää myöhemmin myös vauvahierontaan. Mama Nirvanan hoitoaika on aina vähintään 90minuuttia - myös pidempiä aikoja voi kysyä tarvittaessa.

Mama Nirvana sopii oikein hyvin myös heti synnytyksen jälkeen palautumiseen ja onkin toivottavaa että äiti ei jää kovin pitkäksi aikaa kotiin jumiin vauvan kanssa. Myös vauva on tervetullut synnytyksen jälkeen uudelleen Nirvanan hoitohuoneeseen päikkäröimään sillä aikaa kun äippä ottaa rennosti.

Mikäli hoidosta herää kysymyksiä niin ole rennosti yhteydessä - Nirvanassa on käynyt raskaana olevia vuosien varrella useita ja luultavasti kysymys on esitetty ennenkin. 040-6604949 tai Instagram @nirvanakouvola chat toimii myös hyvin.